1

Különleges napra, különleges fotós

Mert ha számotokra fontos, hogy a különleges napotokat egy olyan fotós dokumentálja, akiből Magyarországon kevés van - ha csak nem ő az egyetlen. Ennek köszönhetően a Ti esküvőtök még különlegesebb lesz.

2

Lehetőségek tárháza

Szembesültetek már azzal a problémával, hogy több ajánlat és csomag közül sem tudtátok kiválasztani a számotokra legmegfelelőbbet? Amennyiben minket választotok, ettől biztosan nem kell tartanotok, hiszen nálunk Ti állítjátok össze saját csomagotokat.

3

Tökéletes összhang

Sokszor félve keresnek videóst és fotóst a párok. Ti is bizonytalanok vagytok ebben? Nálunk nem fordul elő olyan, hogy rosszul sikerült videó vagy fotó sorozat készülne, hiszen a fotós és a videós egy kiválóan összeszokott páros (az életben is). Ennek köszönhetően köztünk is olyan tökéletes az összhang, mint köztetek.

4

A távolság nem akadály

Legyen szó a nagy napotok részleteinek megbeszéléséről, vagy akár konkrétan az esküvőtökről, nálunk a távolság nem akadály. Nekünk az a legfontosabb, hogy a számotokra legkedvesebb helyszínen örökíthessük meg az esküvőtöket. SŐT esetenként nálunk még útiköltséget sem kell fizetnetek!

5

Megfelelő felkészültség

Egy esküvő megörökítéséhez számos eszközre és kiegészítőre van szükség annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb minőségű végeredményt kapjuk. A felszerelés mellett, azonban ugyanolyan fontossággal bír a tapasztalat is. A csapatommal együtt már jó néhány esküvőt fotóztunk, így nálunk minden rendelkezésre áll annak érdekében, hogy az elvárt minőséget adjuk át nektek.

6

Több, mint 100 órányi emlék

Eddig több, mint 100 órányi örömteli pillanatot varázsoltunk már örökké tartó emlékké. Ha számotokra is fontos az, hogy az egy szempillantás alatt elmúló esküvői pillanatokra később is ugyanolyan pontosan emlékezzetek, mintha csak újraélnétek ezt a percet, akkor jó választás lehetünk számotokra, hiszen nem csak képek formájában, hanem videók által is segítünk emlékezni.