Bertyák Bence

Fotográfus - TwoPixelsPhoto alapító fotósa -

Bertyák Bence vagyok, Magyarország egyetlen olyan fotósa, aki a vakság és az alig látás határán lévő látásmaradvánnyal élek és fotózok. Amellett, hogy csodálatos képeken örökíthetem meg a Ti nagy napotokat, élő példámon keresztül tapasztalhatjátok meg, hogy az életben nem létezik lehetetlen.

Tudjon meg többet  

Héder Annamária

Videográfus

Héder Annamária vagyok, a TwoPixelsPhoto videográfusa. Számomra egy esküvő nem jelent mást, mint egy közös élet kezdetét. Fontosnak tartom, hogy az életetek egyik legfontosabb napján a lehető legtöbb emléket örökíthessük meg. Véleményem szerint az életünk egy film, amelyben a főszereplők mi vagyunk.

Tudjon meg többet  

Tóth Laura

Fotográfus - portré, esküvő fotós -

Tóth Laura vagyok, lassan több, mint 3 éve fotózok. Számomra mindig is azok a témák voltak a legkedvesebbek, amelyek valamilyen szinten az emberekhez köthetők. Nagy hangsúlyt fektetek a részletek tökéletes megörökítésére, és azok kreatív kompozícióba helyezésére.

Tudjon meg többet  

Bertyák Réka

Sminkes

Bertyák Réka vagyok, 2022 őszétől kezdve erősítem a TwoPixelsPhoto csapatát sminkes szolgáltatásokkal. Azt vallom, hogy az igazán jó smink kiemeli a viselője természetes szépségét, és az egyéni stílusához igazodik. Legyen ez akár észrevétlen, akár extravagáns, a lényeg, hogy sminkelés után ÖNMAGADAT lásd a tükörben!

Tudjon meg többet